Avrasya Maratonu’na

“İstanbul koşuyor” sloganıyla her yıl yüz binleri bir araya getiren Kıtalararası Avrasya Maratonu, 17 Ekim Pazar günü yapılıyor. Maraton kapsamında yapılacak Halk Koşusu’nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 100 bin İstanbulluyla birlikte koşacak. Avrasya Maratonu kapsamında yapılan 8 Km.lik Halk Koşusu kayıtları 4 Ekim’de başladı. Kayıtlar, 16 Ekim tarihine kadar İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında, 37’si sabit 19’u gezici olmak üzere toplam 56 stantta devam edecek.

Halk Koşusu, 9.30’ da Acıbadem Köprüsü’nün altından başlayarak Dolmabahçe’de İnönü Stadı önünde sona erecek. Bu yıl da ücretsiz halk koşusuna iştirak edenlere, Dolmabahçe’deki noktalardan tişört, madalya ve katılım belgesi verilecek.

Boğaz köprüsünden yürüyerek yahut koşarak geçmek isteyen gençler, fırsat bu fırsat. Teneffüs’lü gençler, grup sorumlularıyla bu hususta görüşüp kayıtlarını bir an evvel yaptırmalıdır. Her grup kendi üyesinin kayıtlarını yaptıracak ve gruplar başlama noktasında “Teneffüs Noktası”nda buluşacaktır, inşallah yarış günü.

1 responses to “Avrasya Maratonu’na

  1. geçen sene çok güzel olmuştu.Bu sene teneffüs ten katılımın deaha fazla olacağını ümit ediyorum .İnşaallah yine unutamayacağımız anlar yaşarız
    Not: Grup sorumluları kayıtlarını yaptırma hususunda üşengeçlik göstermesinler.Zira bu konu önem arz etmektedir.

Yorum bırakın